3BlossomsTeam

Wij zijn een team dat in de basis is verbonden dankzij de Young Living producten en het promoten van een natuurlijke & bewuste levensstijl. 

Samen geloven we in de kracht van ieders unieke talenten in te zetten, om zo veel meer te mogen bereiken binnen deze maatschappij.

Hier kan je door het bestaande team scrollen en aanvoelen met wie je graag in contact zou komen. 

Nathalie De Jongh

Nathalie De Jongh is oprichtster van Kleine Keizerin, het Verhalenbureau voor mijlpalen & rituelen. Ze is ook schrijver, creator en rituelenmaker bij 3Blossoms. Meer over haar vind je op www.nathaliedejongh.be.

  • Instagram
Nathalie.png

Inge Van Gorp

Inge Van Gorp is gezondheidscoach en goedlachse cheerleader van een natuurlijke levensstijl. Zij weet als geen ander je te motiveren en het beste in jezelf naar boven te halen. Binnen 3Blossoms richt ze zich voornamelijk op workshops en infomomenten.

  • Instagram
Inge Van Gorp.png
Goud Kerstmis Persoonlijk Instagram Post

Jolien Buelens

Jolien Buelens begeleidt mama's in wording en nieuwe mama's tijdens deze speciale levensfase. Neem zeker een kijkje op haar website https://www.ama-lurra.be/

Binnen 3Blossoms blijkt ze een echte duizendpoot en kunnen we op haar rekenen voor allerlei praktische zaken.

  • Instagram
Goud Kerstmis Persoonlijk Instagram Post

Karen Slegers

Karen Slegers wil met In-motion de beweging naar zichzelf laten maken.  Samen gaat ze met haar klanten naar de kern om uit liefde volledig voor zichzelf te kiezen.

Binnen 3Blossoms kan je erop rekenen dat ze er met haar volle aandacht bij is. Ze mist zelden iets, wat bewijst van een enorme commitment waarop je kan vertrouwen.

  • Instagram
Kijkend naar de bloemen

Komt hier jou foto?

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van dit multidisciplinair team? Een team dat vanuit ware sisterhood en energie onderneemt?

Zie je jezelf werken met de producten van Young Living, om zo een natuurlijke en bewuste levensstijl te promoten bij mensen?

Stuur ons dan een berichtje, zodat we kunnen kijken of jij een match bent.