top of page
106479350_3270476746330809_3097112625752
Calling all lightworkers

Laten we starten met het feit dat je op deze pagina bent terecht gekomen omdat je op de één of andere manier zoekende bent naar iets? Iets heeft je namelijk naar mijn website geleid en iets heeft je doen klikken op deze pagina. 

Maar wat is dat iets? 

Mogelijks heb je doorgeklikt omdat onze manier van kijken naar de wereld je wel aanspreekt? Of je bent een mama en zoekende naar een job dat je makkelijk van thuis uit kan combineren met je gezin? Het kan zijn dat je een lichtwerker bent met een eigen praktijk en je mogelijks een mooie aanvulling ziet in het olie verhaal? Je voelt wellicht al langer dat werken op zelfstandige basis, in combinatie met een krachtig team dat ondersteunt iets voor jou is? 

De kans is groot dat je zoekende bent naar dat duwtje in de rug! Naar iemand die je hand vast neemt en je het pad laat zien van mogelijkheden?!

Voel je een aantrekking tot iets dat grootser is?

Dit is mogelijks datgene wat jou aan het roepen is! Levens veranderen, connecties maken en dromen realiseren! 

Wat jou persoonlijke reden ook is dat je tot hier gebracht heeft, vandaag is de dag dat je leven kan veranderen! Want ook JIJ kan op ieder moment aan de slag als olie- & bewustwording coach! 

Het gaat niet om iets 'verkopen'! Maar over het delen van verhalen, diepe verbindingen maken. Het gaat over levens veranderen op een positieve manier!

Eigen baas! Ondersteunend team! Kwalitatief bedrijf!

Dankzij Young Living en de oliën kan jij werken wanneer je wil (geen 9-5 mentaliteit), waar je wil (gewoon van thuis uit of op vakantie) en hoeveel je wil (hoe meer inzet, hoe meer resultaat).

Je bent volledig je eigen baas maar hoeft het niet alleen te doen! Wanneer je deel uit maakt van ons team, wordt je namelijk helemaal begeleid zodat ook jij een succesverhaal kan delen! 

Door bij ons team aan te sluiten, hoef je lekker het wiel niet meer te gaan uitvinden! En kan je onmiddellijk focussen op datgene waar jij goed in bent! 

En daar wordt je nog eens heerlijk voor beloond! 

Voor mij persoonlijk is dit absolute vrijheid! En dat kan het voor jou ook betekenen! 

Het team waar je bij aansluit maakt uit!

Net om deze reden bestaat ons team dan ook uit oprechte steun en positieve aanmoediging, zonder pusherig gedoe!

Ik kan alvast niet wachten om samen met jou te dromen!

Je bent namelijk niet alleen in dit verhaal! Samen vormen we een hechte community, die oprecht meegenieten van jou groei! 

Voel je een mogelijke JA?

Plan dan een online gesprek met me in. Op deze manier kunnen we bekijken of je werkelijk een match bent voor ons team, plus kan ik antwoorden op mogelijks extra vragen! 

No worries! Je hangt nergens aan vast! 

Als ik het kan, kan jij het ook! 

Stuur een mail met je interesse en motivatie naar riri.starseed@gmail.com OF boek onmiddellijk een online gesprek in! 

bottom of page