Back to school: 5x Young Living Favorieten
 

September staat voor de deur. De grote vakantie is alweer voorbijgevlogen. Binnenkort gaan de kindjes weer naar het school.

Dat is telkens weer een spannende periode voor zowel kindjes als ouders.

Gelukkig hebben we onze essentiële oliën om ons te ondersteunen.

In dit artikel vertel ik je over een paar favoriete olietjes om in te zetten bij de start van het nieuwe schooljaar.
White Angelica

Met stip op nummer één staat de essentiële olie White Angelica. Deze olie helpt je af te sluiten van prikkels. Helpt je te kalmeren en rust te bewaren. Bovendien ruikt dit olietje ook nog eens heerlijk. Maak voor die eerste spannende schooldagen een roomspray. Dit doe je in een glazen flesje, doe er een tiental druppels White Angelica in, een scheutje toverhazelaar en vul af met (gedestilleerd) water. Nu kan je elke ochtend deze White Angelica spray opdoen. Geef ook aan je kindje de boodschap mee dat deze spray zorgt voor rust en bescherming. In de diffuser is White Angelica een ontzettend fijne blend.

Valor

Valor is een favorietje van heel velen. Waarom? Valor zorgt voor een boost aan moed en zelfvertrouwen. Het is een echte krachtpatser. Maak een mini-roller of een inhaler met een paar druppels Valor en geef zo elke ochtend je kindje een extra vertrouwensboost om aan die nieuwe schooldag te beginnen.

Het was één van de favoriete oliën van D. Gary Young, de oprichter van het bedrijf Young Living. Valor is een unieke combinatie van zwarte spar, blauw boerenwormkruid, kamferhout, geranium en wierook. Ik vind dat deze olie ruikt naar paarse snoepjes. Neusjes. Gebruik deze melange om de dag positief te beginnen of om je hoofd leeg te maken na een lange dag.


Peace & Calming

Dit is een olie met een heerlijke, zachte en ontspannende geur. De naam 'Peace & Calming' zegt het zelf. Dit olietjes zorgt voor rust en ontspanning. Je hebt een kant-en klare roller versie zoals op de foto. Of er bestaat ook een olieflesje. Je kan de olie s' avonds voor het slapengaan in de diffuser doen om een rustige slaapomgeving voor je kindje te creëren. Om de zenuwen voor school te kalmeren. Zelf heb ik deze kant-en klare roller steeds in mijn handtas zitten. Het geeft een gerust gevoel om op elk moment van de dag een vleugje rust op mijn polsen of achter mijn oren te kunnen rollen.Uiltjesdiffuser

Deze schattige diffuser is sowieso een must-have voor de kinderkamer. Zeker vanaf september. Om de slaapkamer van je kindje te vullen met heerlijk geurende rustgevende blends voor het slapen gaan, om die back-to-school zenuwkriebels te kop in te drukken, of om de weerstand tegen de herfst op te bouwen,... Dit uiltje zorgt voor instant gezelligheid. Je kan verschillende kleurtjes kiezen en het uiltje ook als nachtlampje gebruiken. Daarbovenop heeft het uiltje ook meerdere rustgevende geluidjes om het slapengaan aangenamer te maken.


Kidscents Geneyus

Huiswerk vereist concentratie! Help je kind te concentreren op huiswerk en schoolwerk door KidScents GeneYus te gebruiken. Verrijkt met cederhout, heilig hout en mirre. Verdun en breng zoals gewenst aan op de huid. Of voeg enkele druppels toe aan bodylotion en breng aan op de droge huid. Deze melange ondersteunt duidelijkheid en stimuleert het concentratievermogen, zodat het maken van huiswerk makkelijker gaat.


Veel succes

Ik wens jou en je kindje veel succes toe op de eerste schooldag! Met deze tips gaan die eerste spannende schooldagen een stukje vlotter kunnen verlopen. Veel liefs en een hele fijne schoolstart gewenst! xoxo An

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven