top of page

Een olieavontuur dat beweging brengt

Wanneer je aan mij vraagt wat de essentiële oliën voor mij betekenen, is er een zeer klaar en duidelijk antwoord! Zij zetten dingen in beweging! De start van mijn olieavontuur betekende de start voor een immense versnelling in mijn persoonlijke groei!


Meer dan alleen oliën


Toen ik destijds JA zij tegen het olieavontuur en mijzelf een starterbundel aanschafte, had ik nooit kunnen bedenken dat mijn leven er na een jaar zo ontzettend anders uit zou zien.

Mijn verwachting was dat ik wat zou werken met leuke geurtjes en af en toe eens zou kunnen inzetten in plaats van medicatie.


Wel, dit was een serieuze understatement!


Het gaat zo veel verder dan dit! De oliën op zich zijn puur en magisch en beschikken over prachtige eigenschappen die onze natuur op een laagdrempelige manier ondersteunen! Ze geven oprechte ondersteuning aan ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn.

De kracht van een plant valt niet te onderschatten, wanneer ze met zoveel liefde en aandacht wordt ingezet.


Nadat dit bewustzijn kwam van de effectieve kracht van de oliën, kwam bij mij het bewustzijn over hoe de aarde er altijd al voor ons is geweest en altijd voor ons gezorgd heeft.

Vanuit haar hart blijft zij nog steeds voor ons zorgen, nu dankzij het inzetten van deze flesjes / rollers en diffusers.


Hallo sjamaan Riri! Daar ontwaakte ze dan, onverwacht, in al haar pracht en met een volledige verstandhouding van de pure kracht van de oliën. Dit is wat ze onder andere bij mij in beweging brachten. Dankzij de oliën werd de sjamaan die in mij sluimerend aan het wachten was, geactiveerd!


Hierdoor kan ik intunen op de energie van de oliën en persoonlijke blends maken die je kunnen helpen binnen jouw pad naar bewustwording!


De eerste stap naar een natuurlijke levensstijlAl jaren wilde ik overstappen naar een meer bewuste levensstijl, waarin ik bewust zou kiezen voor meer natuurlijke producten. Echter bleek deze stap nogal moeilijk voor me omwille van allerlei overtuigingen: 'een natuurlijke levensstijl is duur', 'dan moet ik zoveel leuks laten', 'volledig zonder medicatie in huis kan ik niet hoor', 'er is zo weinig keus', ... , en vooral 'maar hoe begin ik hier dan aan?'.


Mogelijks herken je jezelf wel in enkele van deze overtuigingen? Voornamelijk die eerste, dat het te duur zou zijn, was overheersend voor me.


Door die eerste stap te zetten naar de essentiële oliën, bleek ook hierin een beweging te komen. Vanzelf maakte ik plots andere bewustere keuzes, puur omdat ik de waarde van de oliën voelde.


Stapsgewijs ben ik de producten in mijn huis gaan ditchen & switchen naar natuurlijke alternatieven. Het fijne is dat Young Living een ontzettend uitgebreid gamma heeft, waardoor je voor de meeste dingen bij één plek terecht kan. Dit geeft een gevoel van vertrouwen en bouwt loyaliteit, waardoor ik ondertussen al meer dan één jaar loyale klant ben.


De verwelkoming van gelijkgestemden


De meest onverwachte beweging in mijn persoonlijke groei (en dat van anderen) is de activatie van mijn innerlijke leider, waardoor ik plots een prachtig team van gelijkgestemden om me heen heb gemanifesteerd.


Uit het niets stapte ik in mijn leidersrol, die ik helemaal claim en ontzettend van geniet, om samen met een energetisch team te mogen werken vanuit de 5d energie! Samen geven we de krach terug aan moeder aarde en verbinden we ons om de vernieuwde energie te verspreiden.


Dankzij de oliën, is er de ruimte en kans om met gelijkgestemde zielen het pad van bewustwording te bewandelen! Samen de diepte in en elkaar onvoorwaardelijk steunen, in alle veiligheid!


Ik trek onverwacht allerlei mooie zielen aan, die op elkaars pad hoorden te komen en elkaar hoorden te vinden!


De energie die dit team samen naar buiten brengt, is nergens te evenaren! En dat maakt dat we ook sterk en uniek zijn!


Ik kan oprecht een boek schrijven over wat dit laatste al voor me heeft betekent ook binnen bestaande relaties. Maar ga deze blog hierbij afsluiten, we moeten het nog wat spannend houden voor de volgende saga's he ;-).


Zoals altijd, kan je met al je vragen bij mij en mijn team terecht. Just ask.


Liefs,

Riri

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page