top of page

Een pure oliebeleving

NIEUW


Op 29 oktober 2021 lanceer ik een nieuw soort info moment.


We focussen hiermee echt op een oliebeleving i.p.v. een informatie overload.

Leer de werking van essentiële oliën kennen, niet vanuit het hoofd maar vanuit het hart.


Voor meer details check het evenement en laat je meenemen in mijn visie rond deze prachtige giften van moeder aarde.


Heb je een bepaalde interesse in deze giften van moeder aarde? Voel je een bepaalde nieuwsgierigheid naar het werken met essentiële oliën? Ben je benieuwd geraakt naar wat deze oliën voor jou en je gezin kunnen betekenen? Zou je graag leren hoe je ze op een zeer bewuste manier kan inzetten, zonder je eigen helend vermogen voorbij te gaan? Zonder ze in te zetten als nieuw lapmiddeltje? Wil je ze leren inzetten vanuit intuïtie, in plaats van met je hoofd?


Je intentie bepaald zo veel van je ervaring


Wat essentiële oliën juist zijn, kan je lezen in dit artikel.


Ik hou ervan om mensen meer info te geven over essentiële oliën, omdat ze mijn leven en dat van mijn gezin & klanten zo hebben verreikt op allerlei mogelijke manieren! Toen ik een jaar geleden met de oliën van Young Living voor het eerst in contact kwam, was ik ontzettend sceptisch. Ik had namelijk al regelmatig essentiële oliën op mijn pad gekregen maar nooit een WAUW effect ervan ervaren.


Vorig jaar november 2019 besloot ik toch nog 1x de oliën een kans te geven maar dan een oprechte kans. Ik besloot een starterbundel aan te schaffen en me er oprecht in te verdiepen. Om oprecht de taal van de oliën in te voelen en te ervaren.


Wat ben ik dankbaar dat ik dit zo heb aangepakt.

De combinatie van devine timing - juiste merk - mijn persoonlijke pad van bewustwording & vooral de intentie om mezelf er werkelijk voor open te stellen, maakte dat ik plots gigantische mooie en snelle resultaten zag. En vanuit deze intentie ben ik blijven verkennen en experimenteren.


Na een paar maand was ik helemaal verkocht aan deze nieuwe levensstijl. Een levensstijl dat er voor gezorgd heeft dat mijn medicijnkast volledig getransformeerd is naar natuurlijke ondersteunde middelen. Een levensstijl dat ervoor zorgt dat ik en mijn gezin zelden tot nooit nog naar de dokter of apotheker moeten. Een levensstijl dat mijn connectie met moeder aarde zoveel sterker is geworden. Een levensstijl waarin ik een betere connectie heb weten te maken met mijn eigen natuur. Een levensstijl die me iedere keer weer uitnodigt om mijn intuïtie in te zetten en te leren vertrouwen hierop.


Een ware en pure oliebeleving


Informatie avonden / sessies zijn ontzettend leuk omdat je op een zeer laagdrempelige manier een eerste kennismaking kan doen met de oliën, alsook gezellig in verbinding kan treden met andere gelijkgestemden.


Zelf ervaar ik echter meestal tijdens zulke avonden dat ik overspoeld wordt met te veel prikkels - te veel informatie - te veel geuren - en zo voort. Plus het voelde ergens voor mij zo schools aan, vanuit het hoofd.

En laat dat nu net niet met mijn persoon matchen.


Voor sommigen is dit de ideale manier en werkt dit heel anders, zij hebben net wel al die informatie etc. nodig. Daarom ben ik ook zo blij dat ik verschillende mensen in mijn team heb zitten, die ook op deze manier infoavonden geven.


Echter voor mij voelde ik aan dat ik vanuit mijn unieke zijn, vanuit mijn unieke energie een andere vorm mocht lanceren.


En zo is deze oliebeleving ontstaan.


Laat je tijdens deze oliebeleving meenemen met de spirits van 3 oliën. Elk met hun eigen unieke werking.

Ik neem je graag mee tijdens deze reis, om vanuit een diepere connectie met moeder aarde te werken. Om vanuit vernieuwde energie de oliën als ondersteuning in te zetten.


Ik leer je om vanuit je intuïtie contact te maken met de taal en energie van de oliën.

Om in alle dankbaarheid aan bewuste consumptie te doen en ze in te zetten ter ondersteuning van je persoonlijke ontwikkeling.


Praktisch?


Blijf op de hoogte van de volgende oliebeleving door me te volgen op instagram @essential_consciousness_eo en/of facebookpagina www.facebook.com/deLevensSter


Afwisselend zullen deze belevingen online & offline worden georganiseerd.

Vanaf 2021 zullen ze vermoedelijk 1x per maand worden worden aangeboden.


Wat kan je verwachten?

  • je ontvangt vooraf 3 proefflesjes met pure essentiële oliën (let op: verzendtijd van max. 5 werkdagen, dus reserveer tijdig je plekje indien je voor een online ervaring kiest).

  • bij een online ervaring ontvang je vooraf allerlei info over de werking van essentiële oliën, anders ontvang je dit tijdens de offline beleving

  • tijdens de sessie neem ik je mee in een ware oliebeleving. We starten meteen korte geleide meditatie waarin we een connectie maken met moeder aarde. Hierna gaan we de 3 oliën op een unieke wijze leren kennen in de praktijk en vanuit onze eigen intuïtie. Door hierover te delen, ontdekken we samen wat één specifieke olie onder andere kan betekenen. Tot slot eindig ik met een Q&A en he trekken van een kaart voor deze specifieke groep.

Hoe inschrijven?

Via mail naar info@levensster.com of door naar de webpagina Events te gaan bij www.levensster.com


Hieronder kan je alvast een idee vormen van een aantal oliën die aan bod zullen komen. Iedereen ontvangt 2 proefflesjes met dezelfde olie en 1 proefflesje dat voor iedereen verschillend zal zijn. Op deze manier ontvang je informatie over meer dan 3 oliën maar wordt je niet overprikkeld met te veel geuren.


63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page